Pediatric Cancer Center al Hospital Sant Joan de Déu

Esplugues de Llobregat, Spain
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Architects
PINEARQ
Adreça
Pg. de Sant Joan de Déu, 2, 08950 Esplugues de Llobregat, Spain
Any
2020
Equip
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Carla Romagosa, Begoña Rodríguez, Jenicá Craiu, Alexandra Demetriu

El nou Cancer Center pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu es localitza al costat nord-oest de la ciutat, sobre una de les principals vies artèries i d’esquena a la muntanya que limita Barcelona. Aquest centre ocupa l’edifici docent existent; per aquest projecte, es modifiquen la disposició i la distribució presents, s’aprofita el desnivell per a créixer en alçada, s’unifica la façana i es projecta una passarel•la de connexió amb l’edifici principal de l’hospital.

La reforma i ampliació es produeix en etapes. Es manté el revestiment exterior que es complementa amb una façana ventilada a les zones ampliades. Aquest canvi es reforça amb l’extensió de les finestres i amb els elements verticals de protecció solar.

Projectes relacionats

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Nou Hospital del Nen i Maternitat de l'Hospital Sant Tomàs
Panamá, Panama
Plataforma de Serveis de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú, Spain
Edifici per a Transtorns Mentals Severs del Parc Hospitalari Martí i Julià
Salt, Spain
Consultes Externes del Hospital del Mar
Barcelona, Spain
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers, Spain