Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital

Granollers, Spanien
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Architekten
PINEARQ
Adresse
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers, Spanien
Jahr
2010
Team
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

This complex is located in an urban consolidation zone of Granollers, a municipality to the northeast of Barcelona. The action is for extension of a listed historic building in the modernist style.

The new volume is adapted to the gradient of the site, with semi-basement areas. The project solves the problem of poor communications between the existing pavilions, with patios created to connect all the departments. The façade of the new part is planned to be neutral to enhance the value of the historic building.

Dazugehörige Projekte

  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects

Magazin

Andere Projekte von PINEARQ

Residence for the Elderly in Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú , Spanien
Building for Severe Mental Disorders in Martí i Julià Hospital Park
Salt, Spanien
Outpatient Building in Hospital del Mar
Barcelona, Spanien
New Children's Hospital and Maternity Building of Hospital Santo Tomas
Panama City, Panama
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia, Spanien