Pediatric Cancer Center in Sant Joan de Déu Hospital

Esplugues de Llobregat, Spain
建築家
PINEARQ
住所
Pg. de Sant Joan de Déu, 2, 08950 Esplugues de Llobregat, Spain
2020
チーム
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Carla Romagosa, Begoña Rodríguez, Jenicá Craiu, Alexandra Demetriu

The new Paediatric Cancer Center in Sant Joan de Déu hospital is set at the northwest border of the city, on one of the main arterial roads and with its back to the mountain which limits Barcelona. The centre occupies the existing teaching building; for this project the present arrangement and layout are changed, using the gradient to provide more height, unifying the façade and providing a passageway to connect with the main hospital building.

The renovation and extension are being done in stages. The external cladding is maintained and supplemented with a ventilated façade in the extended areas. The change is emphasised by extending the windows and with vertical elements for protection from the sun.

関連したプロジェクト

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Magazine

PINEARQ によるその他のプロジェクト

Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital
Granollers, Spain
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia, Spain
Residence for the Elderly in Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú , Spain
Building for Severe Mental Disorders in Martí i Julià Hospital Park
Salt, Spain
Outpatient Building in Hospital del Mar
Barcelona, Spain