Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Drawing © sbA
Photo © sbA

House Txell

 Voltar à lista de projetos
Localização
Martorelles, Spain
Ano
2020
Equipa
Sandy Brunner, Maria Puebla Escola

On a narrow plot with a slight slope towards the south, we propose the project of a courtyard house, a very common typology in the mediterranean climate, which allows the extension of the living space from the inside to the outside.

Likewise, the aim is to create private spaces by minimising exposure to neighbours, opening up the house to the interior courtyards and to the south to enjoy the views of nature.

The kitchen becomes the link between the two volumes that make up the house. This element, conceived also as a transit area, becomes an interior garden with a very strong connection to the garden.

On the south facade, a pergola becomes the porch of the living room. The perforated brick walls which protect this exterior living space, due to its geometric openings, creates pattern of shadows

Outros projetos por sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona, Spain
Penthouse Sarria
Barcelona, Spain
Apartment Glòries
Barcelona, Spain
Giahi Tattoo & Piercing Studios
Zürich, Suíça
House in Sitges II
Sitges, Spain