Residence for the Elderly in Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú , Spain
照片 © Fernando Guerra
照片 © Fernando Guerra
照片 © Fernando Guerra
照片 © Fernando Guerra
建筑师
PINEARQ
地址
St. Josep, 16, 08800 Vilanova i la Geltrú , Spain
年份
2011
团队
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Marcial Novo, Alba Casanovas

The project articulates a residential area with a day centre for the elderly. The building is arranged at different heights around a landscaped patio, allowing for the entry of sun and natural light. It adapts the spaces to the different requirements of the residence and the centre a change of use and new treatments.

Domesticity is prioritised in seeking maximum comfort in the spaces for long-stay residents. Safety has also been fundamental in organising the internal and external public spaces, so as to allow easy monitoring of residents and users of the centre.

相关项目

  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects

杂志

以下出品方的其他项目 PINEARQ

Building for Severe Mental Disorders in Martí i Julià Hospital Park
Salt, Spain
Outpatient Building in Hospital del Mar
Barcelona, Spain
New Children's Hospital and Maternity Building of Hospital Santo Tomas
Panama City, Panama
Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital
Granollers, Spain
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia, Spain