Plataforma de Serveis de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú, Spain
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
© Fernando Guerra
Architects
PINEARQ
Adreça
St. Josep, 16, 08800 Vilanova i la Geltrú, Spain
Any
2011
Equip
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Marcial Novo, Alba Casanovas

El projecte articula una zona residencial com un centre de dia per a gent gran. L’edifici es disposa en diferents alçades al voltant d’un pati enjardinat, el que permet l’entrada constant de sol i llum natural. S’aconsegueix l’adaptació dels espais als diferents requeriments de la residència i del centre amb el canvi d’usos i de nous tractaments.

Prima la domesticitat al buscar el màxim confort als espais pels residents de llargues estàncies. A més, la seguretat ha estat fonamental en el moment d’organitzar els espais públics interiors i exteriors, de manera que es permet un seguiment fàcil per als residents i usuaris del centre.

Projectes relacionats

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Edifici per a Transtorns Mentals Severs del Parc Hospitalari Martí i Julià
Salt, Spain
Consultes Externes del Hospital del Mar
Barcelona, Spain
Nou Hospital del Nen i Maternitat de l'Hospital Sant Tomàs
Panamá, Panama
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers, Spain
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia, Spain